Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

IV. Tó-Party és Abonyi Tarka Borjú Főzőverseny

2018. augusztus 4., Mikes-tó, Ingyenes!
IV. Tó-Party és Abonyi Tarka Borjú Főzőverseny
Az Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és MKH, a tavalyi évek nagy sikerére való tekintettel, idén is megrendezi a IV. Tó Party és Abonyi Tarkaborjú Főzőversenyét. A főzőversenyre idén is várják augusztus 4-én, 8 órától azon családok, baráti társaságok, cégek, civil szervezetek jelentkezését, akik meg szeretnék mutatni, hogy jól forgatják a fakanalat.
A főzőversenyre nevezett csapatok három kategóriában mérhetik össze tudásukat.
- Bográcsos ételek
- Sültek, grillek
- Egyéb, Kinizsi korabeli ételek
Az egyetlen feltétel, hogy marhából, borjúból készült finomságok kerüljenek a tányérra.
Az elkészült ételeket idén is szakmai zsűri fogja elbírálni.

A főzőversennyel párhuzamosan - a Tó-party keretében - egész napos kirakodóvásár és színes, változatos programok, bemutatók várják a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. A nap folyamán a gyerekeket gyermeksátor várja, arcfestéssel, lufihajtogatással, kézműves foglalkozásokkal és könyves kuckóval. A délután folyamán városnéző kisvonat is színesíti a rendezvényt. Emellett vendég lesz a Széltolók gyermekzenekar, akik szintén az apróságoknak kedveskednek egy kis műsorral.
A színpadon Abony kiválóságai szórakoztatják a közönséget: Bihari Ifjúsági Stúdió és a Melody Band fellépését élvezhetik a látogatók. A változatos zenei paletta is biztosítja a jó hangulatot.
Idén olyan híres, sokak által kedvelt előadók fogadták el a meghívást, mint Wolf Kati, Krisz Rudolf, RAUL, a Sunset Limited zenekar, és a Kontroll zenekar.
A rendezvényen tiszteletét teszi Tibi Atya is, az internet sztárja.
A programot vízi lampionok úsztatása színesíti, melyre várják a minél ötletesebben elkészített lámpásokat. Emellett az idén sem maradhat el a selfie készítő verseny.
A fények szerelmeseit ez évben Lézershow várja, majd az este hamisítatlan retro diszkó hangulatban zárul.

A főzőversenyre augusztus 1-ig, a lampionkészítő versenyre pedig július 31-ig várják a jelentkezéseket.