Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

JazzPéntek: Sárik Péter - Luiza Zan duó

2017. december 7., Kossuth Művelődési Központ, Jegyár: elővételben: 1 500 Ft | Az előadás napján: 2 000 Ft
JazzPéntek: Sárik Péter - Luiza Zan duó
Kivételesen csütörtökön és egy kivételes párossal jelentkezünk a decemberi jazz klubunkban.

Luiza Zan és Sárik Péter 2013 óta játszik együtt duóban, formációjuk rendkívül sikeres mind Romániában, mind Magyarországon. Zenéjükben sokféle stílus keveredik: hagyományos és modern jazz, hazájuk népzenéje és a klasszikus zene. Legfőbb jellemzőjük a rendkívül energikus előadásmód és a sokszínű repertoár, melyek nagyon hamar népszerűvé tették őket.

Luiza Zan román jazz-énekesnő számtalan díj birtokosa, hazai sikerei után a 2003-as Montreux-i jazz versenyen elnyerte a zsűri különdíját, ugyanitt 2004-ben pedig második helyezést ért el. Minden stílusban otthonosan mozog, egyszerre mélyen ösztönös és intellektuális művész.

Sárik Péter zongoristaként és zeneszerzőként is igen elismert művész: 2014-ben a Jazzkívánságműsor, 2015-ben pedig a Berki Tamással közös Minden Délibáb lemeze is Fonogram-díjat kapott az "Év hazai jazz-albuma" kategóriában. Az Egyesült Államok és Anglia jelentős zeneszerzőversenyein többször ért el dobogós helyezést.

Közreműködik:

Luiza Zan - ének
Sárik Péter - zongora

Jegypénztár nyitva tartása: hétfő-péntek: 10:00-13:00; 14:00-18:00

Kossuth Művelődési Központ - Cegléd, Kossuth tér 5/a
www.cegledikultura.hu | www.facebook.com/kossuthmuvelodesikozpont

Mindenkit szeretettel várnak!

Időpont: 19:00–21:00