Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Tarkabarka Gyermekfesztivál

2018. június 9., Nagykőrös, Cifrakert, Ingyenes!
Tarkabarka Gyermekfesztivál
2018. június 9-én rendezik meg a TARKABARKA GYERMEKFESZTIVÁL-t a megújult Ciftrakertben, ahol sok-sok móka, kacagás, gyerekprogramok várják a családokat.

Különleges kalandpálya, óriás puzzle, hatalmas mászófal várja a kicsiket, hogy minél tartalmasabban tölthessék el ezt a boldog napot szüleikkel. A szervezők sokféle programot kínálnak, hogy minden kicsi végre szabadon kitombolhassa magát, hiszen ez a nap csak róluk szól. A város apraja nagyja részt vesz a programok szervezésében, hogy azok teljes kikapcsolódást ígérjenek.

Lesz jurta építés, nemezelés, családi sportsziget, fafaragás és természetesen kézműves foglalkozás is. A helyszínen ezen felül zenei programok is várhatók. A családoknak a helyszínen étel és ital vásárlási lehetőségük is lesz, így tényleg csak a helyszínre kell kilátogatni, másra nem lesz szükségük. A társasjátékok kedvelői is kellemesen kikapcsolódhatnak az óriás társas segítségével.

Nem érdemes otthon maradni!