Aqua Centrum

Az Aqua Centrum 18 óriás csúszdájával várja a látogatókat. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja.

A legvakmerőbbek a kamikaze, a feketelyuk illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlatai az ingacsúszda.

A legújabb és izgalmas ajánlatunk a Dragon csúszda. 16 méter magasból 60km/órás sebességgel csúszhattok. Igazi bátorság próba.Csúszdáink:

3 – 7 éves korig: Gyerekcsúszdák
7 éves kor vagy 122 cm magasság felett: Csőcsúszdák
10 éves kor vagy 138 cm magasság felett:
  • Vadfolyó
  • Ingacsúszda
  • Úszógumis kamikaze
12 éves kor vagy 149 cm magasság felett:
  • Iker kamikaze
  • Hagyma csúszda
  • Négypályás vízicsúszda

14 éves kor és 140 cm felett:
  • Dragon csúszda
Nyitva tartás: szezonban
Hétköznap: 10 – 19 óra
Hétvégén: 9 – 19 óra

Jegyárak: www.cegledfurdo.hu

Egy kép többet mond ezer szónál, nézd meg videóinkat!

Az Aqua Centrum bemutatkozik

Gyere, csússz le Cegléden:

Az extrémebb kikapcsolódást kedvelők egy különleges élménnyel gazdagodhatnak a 18 csúszdás Aqua Centrumban, ahol a kicsik és a nagyok is találhatnak maguknak szórakozási lehetőséget. Az Inga Csúszdát, mely Magyarországon igazi ritkaság, mindenképpen érdemes kipróbálni! Aki a hullámvasutazást szereti, ezt egyenesen imádni fogja! Az új Dragon csúszda egyedülálló élmény az extrém csúszdázást kedvelőknek. 60km/h sebesség, 16 m magasság.Elérhetőségeink:
Web: www.cegledfurdo.hu
Facebook: https://www.facebook.com/cegledfurdo
Instagram: @cegledfurdo
Twitter: @cegledifurdo
E-mail: info@cegledfurdo.hu
Telefon: 53/505-000