Hotel Aquarell****

Hotel Aquarell****
2700 Cegléd, Fürdő út 24. 36 53 510 900 36 53 510 901 info@aquarellhotel.hu http://www.aquarellhotel.hu
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt.

Kérje árajánlatunkat!

A városközpont autóval illetve autóbusszal elérhető (6,6 km). A vasútmegálló a szállodától 500 méterre van. A szálloda nyugalmas, természeti környezetben épült, 92 szobás, a Gyógy-és Szabadidőközpont területén helyezkedik el.

A szálloda berendezése visszafogottan elegáns, melyet magas színvonalú szolgáltatásainkkal és személyzetünk vendégszeretetével ötvöztünk, így Ön a legteljesebb kényeztetésben részesülhet.

Ennek köszönhetően párok, kis- és nagycsaládok, gyógyulást és regenerálódást kereső látogatók és céges csoportok egyaránt visszatérő vendégeinknek számítanak.

Frissüljön fel élmény medencénkben, lazuljon el pezsgőfürdőnkben, szaunánkban, ismerje meg különböző masszázs-szolgáltatásainkat, relaxációs kádfürdőnket és győződjön meg személyesen mindezek kedvező hatásairól.

Aranyhegy Éttermünkben kitűnő séfünk e vidék friss alapanyagaiból - zöldségekből, gyümölcsökből, finom húsokból és az elmaradhatatlan friss fűszernövényekből - álmodja meg az ízletes és mutatós remekműveket. A szezononként változó étlap mellett - mely egyaránt tartalmazza a tradicionális hazai és a nemzetközi konyha ínyencségeit - regionális menünk és változatos napi wellness ajánlataink teszik teljesé a kínálatot.

Családok számára gyerekprogramok egész tárházával készülünk. Játszóház, meseolvasás, csoportos foglalkozások várják a kicsiket a MóKaland névre keresztelt gyerekbirodalmunkban.

Fedezzen fel minket és élje át az igazi wellness életérzést a Hotel Aquarell****-ben, ami nem csak egy wellness hotel, hanem konferencia- és gyógyszálloda is egyben!

Fotók

Külső képek

Szállodai szobák

Wellness

Fitnesz

Mókaland

Konferencia

Étterem

Légifotók